/**/

De borstvoeding verliep zeer slecht bij mijn oudste en ik wilde voorbereid aan mijn tweede kindje beginnen. Via via ben ik bij Annette terecht gekomen. Ik woon in regio rotterdam maar via de digitale weg (FaceTime en mail) heeft ze me enorm geholpen. 

We hebben een prenataal consult gedaan en ze heeft mijn ideeën samen met haar adviezen in een mooi plan verwerkt. Mijn verloskundige had nog nooit zoiets gezien.

Ik voelde me zelfverzekerd en ging m’n kraamtijd positief tegemoet. In de kraamweek hebben we nog mailcontact gehad en ik heb 1 keer een lactatiekundige uit de buurt mee laten kijken.

Annette begreep me en was laagdrempelig benaderbaar. Ze heeft me iets heel moois gegeven; 7 maanden borstvoeding voor mijn dochter op een plezierige manier.

Ik ben Annette eeuwig dankbaar.

Anka