Contact

Lactatiekundigepraktijk borstvoeding Madelief is gevestigd in Leusden.

Op het plaatje hiernaast zie je mijn werkgebied; Amersfoort, Hoevelaken, Leusden, Achterveld, Scherpenzeel, Woudenberg, Soesterberg en Soest en alles wat daar tussenin ligt.
Woon je hier buiten, overleg dan eerst per mail of telefonisch voordat je een afspraak in de agenda maakt.

Ik ben maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 14 en 16 uur. In de ochtenden ben ik meestal onderweg, en kan de telefoon niet altijd opnemen. Je kunt dan een boodschap achterlaten of een WhatsApp berichtje sturen. Je kunt ook het terugbel formulier hieronder invullen, of zelf een afspraak maken in de online agenda.

Op woensdag en in het weekend ben ik alleen per WhatsApp bereikbaar.

0641267961

contact werkgebied borstvoeding Madelief

Terugbel formulier

Je wordt gebeld door Annette, lactatiekundige en eigenaar van borstvoeding Madelief. Heb je een uitgebreide vraag? Boek dan een telefoonconsult.

 

contact borstvoeding Madelief

Je kunt zelf een afspraak maken in de online-afspraakagenda. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in. Je krijgt een bevestiging per mail.

Lukt het niet in de agenda, of weet je nog niet goed wat je nodig hebt, dan kun je mailen naar annette@borstvoedingmadelief.nl . Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt me een whatsapp bericht sturen, daar kan ik vaak snel tussen de bedrijven door op antwoorden. Bellen kan ook, dan graag een bericht achterlaten.
0641267961